Smerovač s PoE-out pre symetrické prepojenie 500/500
Moderátor: Moderátori
-
- Začínajúci užívateľ fóra
- Registrácia: 2021-07-27, 16:15
Smerovač s PoE-out pre symetrické prepojenie 500/500
Dobrý deň,
Prosím o pomoc pri výbere routera.
Čo sa týka požiadaviek:
1. Musí byť schopný zvládnuť 500Mbps/500Mbps optické spojenie (najlepšie s nejakou náhradou)
2. Musí byť napájaný zo sieťovej zásuvky napájacím zdrojom ALEBO alternatívne PoE-in so zdrojom, ktorý mám U-PoE-AF UniFi zdroj
3. Bolo by skvelé, keby mal PoE-out v príslušnom štandarde na jednom LAN porte na napájanie Ubiquiti U6-Lite AP. Potom som sa mohol zbaviť napájania PoE
4. Wi-Fi v routeri netreba - preto mam vyssie spominany AP.
Rozpočet, ak bude úspešný, je do 600 PLN v čistom – ak zlyhá, potom niečo blízko k tejto sume.
Budem veľmi vďačný za vašu pomoc.
Prosím o pomoc pri výbere routera.
Čo sa týka požiadaviek:
1. Musí byť schopný zvládnuť 500Mbps/500Mbps optické spojenie (najlepšie s nejakou náhradou)
2. Musí byť napájaný zo sieťovej zásuvky napájacím zdrojom ALEBO alternatívne PoE-in so zdrojom, ktorý mám U-PoE-AF UniFi zdroj
3. Bolo by skvelé, keby mal PoE-out v príslušnom štandarde na jednom LAN porte na napájanie Ubiquiti U6-Lite AP. Potom som sa mohol zbaviť napájania PoE
4. Wi-Fi v routeri netreba - preto mam vyssie spominany AP.
Rozpočet, ak bude úspešný, je do 600 PLN v čistom – ak zlyhá, potom niečo blízko k tejto sume.
Budem veľmi vďačný za vašu pomoc.
Návrat na „Internet vo všeobecnosti“
Kto je online
Používatelia prehliadajúci toto fórum: Momentálne nie sú vo fóre žiadni registrovaní užívatelia a 2 hostí