ZTE WF830 - Podozrivo nízka úroveň signálu a problém so zavesením

Iné problémy (hardvér a softvér), ktoré nespadajú do vyššie uvedených kategórií, napríklad optimalizácia prepojenia, počítadlá údajov, bezpečnosť siete, základné informácie.

Moderátor: Moderátori

kokos lol
Pravidelný používateľ fóra
Registrácia: 2017-12-28, 16:48

ZTE WF830 - Podozrivo nízka úroveň signálu a problém so zavesením

poštaautor: kokos lol » 2023-01-10, 21:23

Dobrý deň, dnes som si kúpil router ZTE WF830 za výhodné peniaze. Problém je, že akosi "zle" chytá signál a visí, počas pozastavenia nemožno router prepnúť do manuálneho režimu pripojenia do siete. Ako to opraviť? PS: Existuje nejaký spôsob, ako získať heslo smartadmin? (ZTE ich nevydáva od 31.03.2022. marca 451) Táto otázka je špeciálne pre @matekXNUMX

skúšky
Obrázok

Pozastavenie
Obrázok

Porovnávací obraz so ZTE MF286, (s OpenWrt) pripojeným k rovnakej BTS a PCI.
Obrázok

kokos lol
Pravidelný používateľ fóra
Registrácia: 2017-12-28, 16:48

Re: ZTE WF830 - Podozrivo nízka úroveň signálu a problém so zavesením

poštaautor: kokos lol » 2023-01-13, 18:59

Vie niekto niečo o tomto routeri a nestretol sa s podobným problémom?

Izythor
Používateľ fóra
Registrácia: 2017-06-26, 00:12

Re: ZTE WF830 - Podozrivo nízka úroveň signálu a problém so zavesením

poštaautor: Izythor » 2023-01-28, 22:22

Stretol som. S týmto routerom som sa trápil niekoľko mesiacov. Najprv som si myslel, že je to chyba operátora, tak mi napísal aj zte. Skontroloval som rôzne frekvencie, rôzne karty a chyba je na strane zariadenia. Pri testovaní karty nebola sieťová prevádzka a iba jeden používateľ, čakal som týždeň a zavesila, najčastejšie pri vyššej záťaži, keď rodina používala internet, zavesila aj niekoľkokrát za deň. Jediné, čo pomohlo, bol reštart súpravy. Situácia ako na tvojej 3. fotke: Sťahovanie a nahrávanie MCS je potom vždy 0, v štatistikách sťahovanie pár kb/s (ak si dobre pamätám), dosah tam je, stav je pripojený, ale internet nie je.
Čo už, nejde to resetovať odu ihlou (nefungovalo mi to). Prišiel som na to, že router je funkčný, chyba je v idu, spadne do slučky a nedá sa nič robiť, buď to celé reštartovať, alebo odpojiť a znova pripojiť PoE odu-idu, vtedy sa tiež odreže. .
Na vine je sada, s tým nič nenarobíš, len som zabalil svoju a o týždeň posielam späť, som zvedavý, ako to pôjde s reklamáciou po pol roku trápenia so skrytou vadou. Asi som sa pomotal s 5 play konzultantmi, jeden sa dokonca staral, zapisoval som si hodiny, v ktorých sa to zasekáva, bohužiaľ jeho aj moja práca vyšla nazmar.
Od koho ste kupovali za výhodnú cenu? Ak nie, napíšte to sem.

Späť na „Mobilný internet – iné problémy“

Kto je online

Používatelia prehliadajúci toto fórum: Momentálne nie sú vo fóre žiadni registrovaní užívatelia a 3 hostí